Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας την περασμένη Πέμπτη, η δημοτική σύμβουλος κ. Ευαγγελία Δρακονάκη έκανε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, την οποία δεν απέρριψε η διοίκηση του Δήμου.

Δεδομένων των δύσκολων κυκλοφοριακών συνθηκών στο κέντρο της πόλης, προτείνει να γίνει τώρα αυτό που έτσι κι αλλιώς θα γίνει αργότερα, μιας και προβλέπεται από τη σχετική μελέτη.
Να υπάρξει αλλαγή στην Εθνάρχου Μακαρίου και είσοδος των αυτοκινήτων (δικύκλων κτλ)από την οδό στην Ομόνοια. «Ετσι θα δοθεί μια κυκλοφοριακή ανάσα στο κέντρο της πόλης» προέβλεψε.

Θα δοθεί βοήθεια στην καλύτερη πρόσβαση των οχημάτων στην Ομόνοια. Με την ολοκλήρωση του έργου της πλατείας Καπνεργάτη Θα αλλάξουν τα δεδομένα στην Εθνάρχου Μακαρίου. Θα είναι όλη μονόδρομος με κατεύθυνση προς την Ομόνοια.

Η κ. Δρακονάκη ζητά να μην περιμένουμε να τελειώσει το έργο κι ότι προβλέπεται στην Εθνάρχου Μακαρίου να υλοποιηθεί άμεσα. Ταυτόχρονα ζητά να εκπονηθεί μια νέα κυκλοφοριακή μελέτη για το κέντρο της πόλης συνολικά δεδομένων των αλλαγών που θα προκαλέσει το έργο της ανάπλασης στην πλατεία Καπνεργάτη.