ΚΑΠΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

-Συμμετείχαν τα μέλη των ΚΑΠΗ στο πρόγραμμα ¨Europe is our playground¨ και τιμηθήκαμε για τη δράση μας
χορωδία των ΚΑΠΗ συμμετείχε στις εκδηλώσεις της γιορτής του Αγ.Παύλου στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων. Αποκορύφωμα των δράσεων της χορωδίας των ΚΑΠΗ είναι η μετάβασή της στην Πολωνία και στην Αυστρία για συμμετοχή σε εκδηλώσεις.
– Σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ υπήρχαν προσφορές και ειδικές τιμές για τα μέλη του ΚΑΠΗ.
– Σε συνεργασία με τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ του Δ.Καβάλας δώσαμε την ευκαιρία σε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ να επωφεληθούν τις παροχές του πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων.
– Σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη θα δημιουργούνται τμήματα δανεισμού στα ΚΑΠΗ που βρίσκονται μακριά από το κέντρο.
– Πραγματοποιήθηκαν κοινές δράσεις των ΚΑΠΗ Καρβάλης-Καβάλας , Παληού και Κρηνίδων
-Αξιοποιήσαμε ιδιοκτησία του Δήμου Καβάλας στο Παληό, ως παράρτημα ΚΑΠΗ προκειμένου να υπάρξει γιατρός για συνταγογραφήσεις και παροχή υπηρεσιών του. Το ΚΑΠΗ των Κρηνίδων μετακόμισε σε ιδιόκτητο κτίριο, εξοικονομώντας έτσι χρήματα από δαπάνες ενοικίου.
-Στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας υπάρχουν 8 γιατροί πέντε ειδικοτήτων (πνευμονολόγος, ορθοπεδικός, γενικός ιατρός, παθολόγος και καρδιολόγος) κατόπιν προκήρυξης για παροχή υπηρεσίας.
– Συμμετοχή των γυναικών των ΚΑΠΗ στο πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού στο κολυμβητήριο, στην Δράση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου για την ενδοοικογενειακή βία την σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας και τον βιασμό.
– Κατατέθηκε πρόταση χρηματοδότησης μέσω interreq, για την ένταξη νέων καινοτόμων τεχνολογιών στην φροντίδα ηλικιωμένων
– Πραγματοποιήθηκε η αγορά νέου αυτοκινήτου για το πρόγραμμα του Βοήθεια στο Σπίτι
Συχνότερη επίσκεψη στους ωφελούμενους του προγράμματος που είναι ανήμποροι

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

16 Απριλίου 2019