Αγαπητοί συμπολίτες. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, που με 867 σταυρούς με  κατατάσσουν στην πρώτη γυναικεία θέση και τρίτη στο σύνολο της Καβάλας. Όταν πραγματικά πιστεύεις αυτό για το οποίο αγωνίζεσαι όλα γίνονται πιο εύκολα.

Θα ήθελα να μπορούσα να σας ευχαριστήσω προσωπικά όλους που με τιμήσατε με τις ψήφους σας. Απόλαυσα πραγματικά την προεκλογική περίοδο, που μου έδωσε την ευκαιρία να επικοινωνήσω σε όλα τα επίπεδα μαζί σας.

Η   ποιότητα διοίκησης και αντιπολίτευσης επι 4 χρόνια των αυριανών μονομάχων, έφεραν στην Καβάλα το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής από τους μεγάλους Δήμους σε όλη την Ελλάδα. Νιώθω ασήμαντη μπροστά στην τεράστια ευθύνη να σας επηρεάσω σε μια ακόμη κρίσιμη απόφαση που έχετε να λάβετε.

Η παράταξη μας  φτιάχτηκε – ίσως αργήσαμε –  για να διεκδικήσει την εξουσία και όχι ως κίνημα διαμαρτυρίας. Είχαμε σοβαρό πρόγραμμα, σοβαρό συνδυασμό και μοναδικό στόχο την παραγωγή Έργου. Μια παράταξη που αποτελείται από μοναδικά στελέχη, γεμάτα θέληση, πάθος και ικανότητες, που θα πρέπει να παραμείνουν στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκηση, προς το συμφέρον της πόλης.

Συνεχίζουμε…